Update 28 Apil 2020

Wij blijven beschikbaar voor fysiotherapeutische zorg, strikt volgens de richtlijnen voor (para)medische contactberoepen. U heeft geen verklaring nodig van de huisarts om een fysiotherapeutische afspraak te maken. Tijdens een telefonisch consult bespreken wij uw klachten en bepalen wij of u langs kunt komen voor een behandeling of dat wij u op afstand kunnen helpen via een videoconsult. Dus aarzel niet en neem contact met ons op voor een behandeling op maat.Vanaf 1 mei starten wij weer langzaam op, in uitzonderlijke gevallen, met het fysiek behandelen van uw klachten. De overige behandelingen doen wij nog op afstand.

Wij hanteren hierbij een streng beleid wat betreft hygiëne. Dit betekent dat u 2 badhanddoeken meeneemt naar uw afspraak. Bij binnenkomst in de praktijk staat een tafel klaar waarop u uw handen moet desinfecteren. Hierna kunt u gebruik maken van de oefenzaal, trap of de lift. U wacht in de wachtkamer zo kort mogelijk. Dus kom op tijd en niet ruim van te voren. Ook wij doen er alles aan om op tijd te werken.

Wij hebben ook een maximum aan therapeuten (4)  en patiënten (4) die tegelijkertijd in het gebouw aanwezig mogen zijn. Wij houden dit zelf in de gaten. Hierdoor kan het zijn dat de gewenste dag, tijd of therapeut niet beschikbaar is zoals u gewend bent van ons. Hopelijk heeft u hier begrip voor en probeert u zo flexibel mogelijk hierin te zijn. Uiteraard bieden wij tijden aan waar uw therapeut voor u beschikbaar is. Toiletten en koffieapparaat zijn niet toegankelijk voor patiënten, vanwege de waarborging van de hygiëne. Mocht de nood te hoog zijn voor het toilet kunt u aan een van ons vragen een uitzondering te maken. Na u bezoek wordt het toilet dan weer hygiënisch gereinigd. Bij het verlaten van de behandelkamer staan middelen klaar voor de handhygiëne.

Uiteraard blijven de richtlijnen van kracht van het RIVM. D.w.z. dat u ons niet bezoekt als u klachten heeft die in de richting gaan van vermeend Corona, zoals hoesten/niezen/koorts/hooikoorts enz. Wij kunnen dan met u videobellen of u telefonisch adviseren. Onze therapeuten behandelen u met persoonlijke beschermingsmiddelen aan/op, zoals mondmasker en veiligheidsbril/gezichtsmasker.

× Kan ik u ergens mee helpen?