Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » 4xt methode heup

4xt methode heup

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

De 4xt methode wordt vaak gebruikt voor het oplossen van pijnklachten aan de heup. Deze behandelmethode bestaat uit vier simpele stappen. Deze zijn gericht op het sturen van de bewegingen in de juiste richting. Veel pijnklachten worden namelijk veroorzaakt omdat er verkeerde bewegingen worden gemaakt. Het bewegingspatroon wordt door de 4xt methode genormaliseerd, waardoor de pijnklachten in de heup verminderen.

De 4xt methode zorgt voor een effectieve en duurzame behandeling van klachten aan de heup

Wanneer u pijnklachten aan uw heup heeft, is dit erg vervelend en wilt u hier snel vanaf. Zeker wanneer de klachten u belemmeren in uw dagelijks leven. Gelukkig is de 4xt methode ontwikkeld om u snel en effectief van de klachten in uw heup af te helpen en ervoor te zorgen dat ze niet terugkeren. De combinatie van tests, intapen en oefeningen helpt snel tegen uw klachten. De klachten komen ook niet meer terug, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Verlicht uw pijn met een effectieve behandelmethode

De unieke behandelmethode van Fysiotherapie van der Donk zorgt ervoor dat uw pijn verlicht wordt. Dit doet uw fysiotherapeut door samen met u een fitnessprogramma op te stellen met oefeningen om de bewegingen van uw heup de goede kant op te sturen. Dit is een belangrijke stap binnen de 4xt methode. Zo weet u namelijk zeker dat uw klachten niet terugkeren.

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Wanneer u een afspraak wilt maken, kan dat op verschillende eenvoudige manieren. Natuurlijk kunt u ons bellen op 0418 510 492, maar u mag ook altijd ons contactformulier invullen. Bent u al vaker bij ons onder behandeling geweest? Maak dan eenvoudig een vervolgafspraak via het patiëntenportaal.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?