Home » Afspraken en Openingstijden

Afspraken en Openingstijden

Vrije toegankelijkheid

Er is geen verwijzing nodig voor fysiotherapie, tenzij u in aanmerking komt voor een chronische machtiging. Of in het geval er geen contract is tussen onze praktijk en uw zorgverzekeraar. Tijdens het eerste consult zal de fysiotherapeut een screening uitvoeren. Hier zal worden gekeken of uw klachten, middels de specialisaties binnen onze praktijk behandeld kunnen worden, waarna een intake en onderzoek volgt. Bent u wel via de (huis)arts gekomen? Dan is het fijn dat u de verwijzing naar fysiotherapie meeneemt bij uw eerste bezoek.

 

Afspraak maken?

Fysiotherapie van der Donk
Telefonisch: 0418 510492 (bij voorkeur in de ochtend).
Aan de balie: Van maandag tot en met woensdag van 08:00 tot 15:30 uur en op donderdag en vrijdag van 08:00 tot 12:30 uur.
Online inschrijven is mogelijk via “Inschrijven“.

Podoposturaal Therapie
Telefonisch: 06 13808330
Websitewww.podoservice.info
Aanwezig op maandagmiddag.

 

 Openingstijden

Van maandag tot en met woensdag 07:30-19:30. Op donderdag van 07:30 tot 18:00 en vrijdag van 07:30 tot 17:00. Informeer naar de mogelijkheden.          Voor medische training en medische groepslessen kunt u zowel overdag als in de avond bij ons terecht.

 

Aan huis

Indien u niet voldoende mobiel bent om naar de praktijk te komen, komen wij graag naar u toe. Een huisbezoek inclusief reistijd kan tot een duur van maximaal 45 minuten. Voor de wens tot aan huis behandeling heeft u een verwijzing nodig van uw arts of specialist, waarop aangegeven is dat behandeling aan huis noodzakelijk is. Huisbezoeken zijn in principe een tijdelijke overbrugging tot u weer naar ons toe kunt komen. Op de praktijk hebben we immers meer mogelijkheden om u te kunnen helpen. De fysiotherapeut komt bijvoorbeeld bij u thuis indien u een nieuwe heup heeft gekregen of een hernia-operatie heeft ondergaan, maar ook wanneer u om andere redenen moeite heeft met voortbewegen kunt u een verzoek indienen bij uw arts.

 

Afspraak afzeggen?

Wanneer u een afspraak wilt afzeggen, kan dat tot 24 uur van tevoren, per telefoon of email. Wij stellen het op prijs wanneer u de annulering van een afspraak in een zo vroeg mogelijk stadium doorgeeft. Afmeldingen voor maandag kunnen in het weekend worden ingesproken op onze voicemail of gemaild worden (info@fysiodonk.nl). Voor afspraken na feestdagen geldt hetzelfde. Afspraken die te laat zijn afgebeld, worden als ‘no show’ behandeld. De afspraak wordt voor 100% in rekening gebracht.

× Kan ik u ergens mee helpen?