Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home ┬╗ Bindweefselbehandeling

Bindweefselbehandeling in Zaltbommel

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Bij een bindweefselbehandeling in onze praktijk in Zaltbommel worden door middel van het prikkelen van het onderhuidse weefsel blokkades opgespoord en opgelost. Dit wordt gedaan door middel van massages. Op deze manier heeft u minder last van een stijf gevoel of pijnklachten. Zo pakt u uw werkzaamheden en andere zaken in het dagelijks leven weer klachtenvrij op!

Wanneer is een bindweefselbehandeling bij ons in Zaltbommel noodzakelijk?

Bindweefsel is aanwezig in het hele lichaam en omhult alle organen, zodat deze worden beschermd voor klappen van buitenaf. Ook geeft het vorm aan de organen en zorgt het ervoor dat organen afzonderlijk van elkaar bewegingsvrijheid hebben. Bindweefsel loopt in spieren en is zichtbaar als een blauwachtig-wit vlies. Wanneer het bindweefsel te strak om de spieren zit, veroorzaakt dit bewegingsbeperkingen. Ook krijgt u dan last van pijnklachten en stijfheid. Op dit moment is een bindweefselbehandeling noodzakelijk.

Hoe verloopt een bindweefselbehandeling?

Wanneer u een bindweefselbehandeling ondergaat bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel, wordt er eerst bekeken waar de klachten zich precies bevinden. Ook stellen wij u vragen over de aard van de klachten en hoe deze zich uiten. Wanneer uw therapeut een goed beeld heeft van uw klachten, wordt u gemasseerd. Op deze manier bent u snel van uw klachten af.

Maak een afspraak voor verschillende behandelingen

Behalve voor een bindweefselbehandeling kunt u bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel ook terecht voor verschillende andere behandelingen. Maak een afspraak via het contactformulier, door te bellen naar 0418 510 492 of via ons pati├źntenportaal, wanneer u al vaker bij ons bent geweest.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?