Home » Consult

Consult

Wanneer u voor de eerste keer bij ons komt, starten we, na het opnemen van uw algemene gegevens, met een vraaggesprek. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek om uw klachten duidelijk te achterhalen. Aan de hand van deze gegevens kunnen we bepalen we of we u binnen ons centrum kunnen helpen. Soms blijkt aanvullend onderzoek nodig, soms blijkt een andere therapie beter geïndiceerd. Uiteraard bespreken wij dit dan met u.

Wanneer wij denken u te kunnen helpen, nemen we met u door wat we voor u kunnen betekenen en stellen we een behandelplan op. Afhankelijk van de uitgebreidheid van de intake, lukt het soms om direct te starten met behandelen. Het resultaat van behandelen wordt ieder bezoek geëvalueerd. Een consult duurt maximaal 25-30 minuten inclusief administratietijd.

Het kan zijn dat u van ons vragenlijsten meekrijgt of dat wij vragen of u deze per e-mail wilt invullen. Wij vinden het belangrijk om een startpunt te bepalen en dit in een later stadium nogmaals te evalueren. Zo kunnen we beide zien of u vooruitgang heeft geboekt. Doorlopend nemen wij mede op verzoek van uw zorgverzekeraar deel aan de CQ-Index, waarbij u aan het einde van de behandelsessie digitaal wordt uitgenodigd om de geleverde zorg anoniem te beoordelen.

Alle therapeuten in het Centrum Fysiotherapie en Bewegen zijn BIG- en CKR-geregistreerd. Dit wil zeggen dat wij bij- en nascholing volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Wat moet u meenemen?

  • Bij het eerste bezoek moet u uw verzekerings- en legitimatiebewijs meenemen.
  • Wanneer u op verwijzing komt van uw arts of specialist, graag de verwijzing meebrengen.
  • Bij ieder bezoek graag een grote badhanddoek meenemen.
  • Wij stellen het op prijs als u op tijd aanwezig bent en zorgt voor een goede persoonlijke hygiëne.

Indien u na het lezen van de tekst verdere vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We leggen graag meer uit.

× Kan ik u ergens mee helpen?