Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Dry needle behandeling

Dry needle behandeling

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Een dry needle behandeling laat u op een professionele manier uitvoeren door de specialisten van Fysiotherapie van der Donk. Op deze manier worden pijn en stijfheid door spierspanning vermindert. De oplossing voor uw pijnklachten is heel simpel, waardoor u snel weer alles in uw drukke leven kunt doen.

Hoe werkt een dry needle behandeling?

Allereerst worden de verkrampte spieren in uw lichaam opgespoord. Voor een dry needling behandeling wordt een klein, dun naaldje gebruikt. Hiermee wordt er in de verkrampte spier geprikt, waardoor de spier ontspant en de pijn en stijfheid verdwijnen. Het naaldje dat voor de dry needling behandeling wordt gebruikt, is zo dun dat u het prikje nauwelijks voelt.

Voorkom verschillende klachten

Spierspanningen zorgen niet alleen voor pijn en stijfheid, maar ook voor vermindering van mobiliteit en kracht. U spant pijnlijke spieren vaak onbewust aan, waardoor deze verkrampen en minder mobiel zijn. Ook is de kracht in zulke pijnlijke spieren minder. Al dit soort klachten worden door een dry needle behandeling opgelost.

Na een dry needling behandeling

Wanneer u een dry needle behandeling heeft ondergaan, voelt u zich daarna wellicht wat slap en vermoeid. Ook kunnen uw spieren zwaar aanvoelen. Het is mogelijk dat u tijdens of vlak na de behandeling last heeft van wat zweterigheid, rillerigheid of een licht gevoel in uw hoofd. Dit kan wat vervelend aanvoelen, maar is een normale reactie van uw lichaam. Deze klachten verdwijnen na een tijdje weer.

Maak een afspraak voor een dry needling behandeling

Wanneer u geïnteresseerd bent in een dry needle behandeling of een andere behandeling bij Fysiotherapie van der Donk, neem dan telefonisch contact op via 0418 510 492 of via het contactformulier. Bent u al bij ons onder behandeling, maak dan gebruik van ons patiëntenportaal.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?