Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Dry needling schouder

Dry needling schouder

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Het oplossen van blokkades in de spieren met behulp van naalden wordt ook wel dry needling genoemd, wat de oplossing is voor veel klachten IN de schouder. Schouderklachten worden namelijk vaak veroorzaakt door spierkrampen, die op hun beurt vaak hun oorzaak vinden in knopen in hun spieren.

Dry needling is een simpele oplossing voor klachten in uw schouder

Bij schouderklachten is dry needling therapie een eenvoudige manier om ervan af te komen. Toch voelen veel mensen een drempel om een dry needling behandeling te ondergaan. Zij vinden het een eng idee dat er met naalden in hun lichaam wordt geprikt. De naaldjes die tijdens deze behandeling gebruikt worden, zijn echter zo dun en klein, dat u het aanprikken nauwelijks voelt.

Wat merkt u van de behandeling?

Het doel van een dry needling behandeling is het ontspannen van de verkrampte spieren. Dit gebeurt wanneer er naaldjes worden gestoken in de “knoop” die uw klachten veroorzaakt. Wanneer uw spieren zich ontspannen, voelt dit als een klein schokje. Daarna kunt u zich wat zweterig, duizelig en rillerig voelen. Dit is even vervelend, maar dit gevoel is heel normaal en zal snel verdwijnen.

Maak een afspraak voor een dry needling behandeling

Wilt u een afspraak maken voor een dry needling behandeling omdat u last heeft van uw schouder? Of omdat u andere klachten heeft? Bel ons dan even op 0418 510 492 of vul een contactformulier in. Kent u ons al? Maak dan gebruik van ons patiëntenportaal.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?