Home » Dry Needling

Dry Needling

Een dry needle behandeling laat u op een professionele manier uitvoeren door de specialisten van Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel, nabij Hurwenen. Op deze manier worden pijn en stijfheid door spierspanning verminderd. De oplossing voor uw pijnklachten is heel simpel, waardoor u snel weer alles in uw drukke leven kunt doen.

Hoe werkt een dry needle behandeling bij ons nabij Hurwenen?

Wanneer u een afspraak maakt bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel voor een dry needling behandeling, wordt er allereerst bekeken waar uw klachten vandaan komen en hoe deze zich uiten. Vervolgens wordt er bepaald in welke spieren zich een blokkade vormt. Voor een dry needling behandeling wordt een klein, dun naaldje gebruikt. Hiermee wordt er in de verkrampte spier geprikt, waardoor de spier ontspant en de pijn en stijfheid verdwijnen. Het naaldje dat voor de dry needling behandeling in onze fysiotherapie in Zaltbommel wordt gebruikt, is zo dun dat u het prikje nauwelijks voelt.

Voorkom verschillende klachten

Spierspanningen zorgen niet alleen voor pijn en stijfheid, maar ook voor vermindering van mobiliteit en kracht. U spant pijnlijke spieren vaak onbewust aan, waardoor deze verkrampen en minder mobiel zijn. Ook is de kracht in zulke pijnlijke spieren minder. Al dit soort klachten worden opgelost door een dry needle behandeling bij ons in de buurt van Hurwenen.

Gevolgen van een dry needling behandeling in onze fysiotherapie in Zaltbommel

Wanneer u een dry needle behandeling bij ons in de omgeving van Hurwenen heeft ondergaan, voelt u zich daarna wellicht wat slap en vermoeid. Ook kunnen uw spieren zwaar aanvoelen. Het is mogelijk dat u tijdens of vlak na de behandeling last heeft van wat zweterigheid, rillerigheid of een licht gevoel in uw hoofd. Dit kan wat vervelend aanvoelen, maar is een normale reactie van uw lichaam. Deze klachten verdwijnen na een tijdje weer.

Maak een afspraak voor een dry needling behandeling

Bent u geïnteresseerd in een dry needle behandeling of een andere behandeling bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel, nabij Hurwenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0418 510 492 of via het contactformulier. Bent u al bij ons in behandeling, bijvoorbeeld voor bindweefselbehandeling of triggerpoint therapie? Maak dan gebruik van ons patiëntenportaal.

× Kan ik u ergens mee helpen?