Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Echografie fysiotherapie

Echografie fysiotherapie

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Soms is echografie nodig tijdens uw behandeling fysiotherapie om uw klachten beter te beoordelen. Wanneer een van onze deskundige therapeuten uw knie, schouder of heup niet goed kan behandelen omdat er zich bijvoorbeeld vocht in ophoopt, biedt een echo tijdens uw fysiotherapie behandeling uitkomst. Zo kan uw therapeut tijdens de behandeling toch zien wat er aan de hand is, ondanks de verdikking waar u last van heeft.

Een echografie tijdens uw deskundige fysiotherapie behandeling

Wanneer u langskomt bij Fysiotherapie van der Donk voor een deskundige behandeling, beoordelen wij uw klachten met behulp van echografie. Op deze manier bieden wij u vervolgens een effectieve behandeling. Patiënten die wij bij Fysiotherapie van der Donk in het verleden hebben behandeld met behulp van echo, zijn hier zeer tevreden over.

Bij welke klachten kan een echo gemaakt worden?

Een echografie wordt tijdens uw fysiotherapie behandeling gebruikt bij diverse klachten. Dit zijn klachten die in het hele lichaam voorkomen, zoals:

  • Spierblessures
  • Peesblessures zoals een gescheurde pees
  • Slijmbeursontstekingen
  • Verrekking of scheuring van pezen of spieren
  • Cystes
  • Problemen met rompstabiliteit. Echo wordt bij deze vorm van fysiotherapie gebruikt om u te leren de juiste rompspieren aan te spannen.

Maak een afspraak via een van de kanalen

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken bij Fysiotherapie van der Donk. Wij staan altijd voor u klaar op 0418 510 492. Ook bereikt u ons door ons contactformulier in te vullen. Heeft u een van onze fysiotherapeuten al eens bezocht? Dan maakt u eenvoudig een afspraak via ons patiëntenportaal.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?