Home » Echografie

Echografie in onze fysiotherapie in Zaltbommel

Soms is een echografie nodig tijdens uw behandeling fysiotherapie in Zaltbommel. Hiermee kunnen we uw klachten beter beoordelen. Wanneer een van onze deskundige therapeuten uw knie, schouder of heup niet goed kan behandelen, bijvoorbeeld door te veel vocht, kan een echo in onze fysiotherapie in Zaltbommel uitkomst bieden. Zo kan uw therapeut tijdens de behandeling toch zien wat er aan de hand is, ondanks de verdikking waar u last van heeft.

 

Een echografie tijdens uw deskundige fysiotherapie behandeling in Zaltbommel

Wanneer u langskomt bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel voor een deskundige behandeling, beoordelen wij uw klachten met behulp van een echografie. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een effectieve behandeling aanbieden. Patiënten die wij bij ons in Zalbommel hebben behandeld met behulp van een echo, zijn hier zeer tevreden over.

Bij welke klachten kan een echo gemaakt worden?

Een echografie wordt tijdens uw fysiotherapie behandeling in Zaltbommel gebruikt bij diverse klachten. Dit zijn klachten die in het hele lichaam voorkomen, zoals:

  • Spierblessures
  • Peesblessures, zoals een gescheurde pees
  • Slijmbeursontstekingen
  • Verrekking of scheuring van pezen of spieren
  • Cystes
  • Problemen met rompstabiliteit: de echo wordt bij deze vorm van fysiotherapie in Zaltbommel gebruikt om u te leren de juiste rompspieren aan te spannen.

 

Maak een afspraak via een van de kanalen

Als u een echo wilt laten maken, zijn er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken bij Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel. Wij zijn bereikbaar via 0418 510 492. Ook bereikt u ons door ons contactformulier in te vullen. Heeft u een van onze fysiotherapeuten al eens bezocht, bijvoorbeeld voor een bindweefselbehandeling of een triggerpoint therapie? Dan maakt u eenvoudig een afspraak via ons patiëntenportaal.

× Kan ik u ergens mee helpen?