Fysio omgeving Rossum – Zaltbommel

Fysio omgeving Rossum

Fysio omgeving Rossum

✓ Fysiotherapie

✓ Medische Training

✓ Revalidatie

 

U bent op zoek naar een gespecialiseerde fysio in de omgeving van Rossum, Haaften, Hurwenen en Bruchem. Bij fysiotherapie van der Donk bieden wij naast standaard fysiotherapiebehandelingen ook diverse specialisaties zoals revalidatie, medische training en sportfysiotherapie en verwelkomen we u graag in het Centrum Fysiotherapie en Bewegen in Zaltbommel.

Bel ons: 0418 510492 Neem contact op!

Standaard fysio en specialisaties in de omgeving van Rossum, Haaften, Hurwenen en Bruchem

Binnen onze praktijk hebben we een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, zodat wij u bij veel behandelingen kunnen begeleiden. Omdat de medische inzichten op een hoog tempo veranderen, scholen wij ons als team voortdurend. Naast standaard fysiotherapie bieden wij:

APS therapie;Ook kunnen wij u bij fysiotherapie van der Donk begeleiden in medische trainingen. Deze medische trainingen bestaan uit medische trainingstherapie en medische pilates. De medische trainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten.

Onze praktijk

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in het Centrum Fysiotherapie en Bewegen. Een centrale fysio in de omgeving van Rossum, Haaften, Hurwenen en Bruchem. In onze praktijk ontvangen wij u graag voor de juiste behandeling. Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 – 18:00 en op vrijdag van 08:00 – 17:00. Op een aantal dagen zijn wij geopend tot 20:00; hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

Wenst u een bezoek aan huis?

Indien u niet voldoende mobiel bent om naar onze praktijk te komen, bezoeken wij u uiteraard graag. Een bezoek aan huis inclusief reistijd kan een duur bedragen tot maximaal 45 minuten. Zo kunnen wij u als fysio ook bereiken indien u in de omgeving van Rossum, Haaften, Hurwenen en Bruchem woonachtig bent. Huisbezoeken zijn echter een tijdelijke overbrugging totdat u in staat bent onze praktijk te bezoeken. Op onze praktijk hebben we meer mogelijkheden en middelen om u het beste te kunnen helpen.

Wij zien u graag verschijnen in onze praktijk

Graag ontvangen wij u in onze praktijk, zodat wij u prettig kunnen begeleiden voor uw klachten. Voor meer informatie over onze praktijk kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier, of u kunt ons telefonisch spreken via het nummer 0418 510 492. Daarnaast kunt u ook bij ons vrijblijvend een fysio check doen. Na het bekijken van de uitslag kunt u ervoor kiezen om rechtstreeks een afspraak bij ons te maken zonder eerst bij de dokter langs te gaan. Indien u al patiënt bij ons bent kunt u uw afspraak eenvoudig bij ons inplannen.

Meer informatie:

Dry needling Haaften | Beste fysiotherapeut Bruchem | Revalidatiecentrum Zaltbommel