Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Fysio schouder

Fysio schouder

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Wanneer u last heeft van uw schouder en voor de behandeling hiervan naar de fysio moet, kan dit diverse oorzaken hebben. Zoals in elk gewricht kan er artrose in uw schouder optreden. Ook zijn er meer specifieke aandoeningen aan de schouder mogelijk, zoals het ‘uit de kom schieten’ van de schouder. Dit gebeurt wanneer u verkeerd op een uitgestoken elleboog of hand valt. Ook schouderinstabiliteit kan de oorzaak zijn van een schouderluxatie, zoals het uit de kom schieten van de schouder officieel heet.

Fysio voor sporters met klachten aan de schouder

Veel schouderaandoeningen worden ook veroorzaakt door het sporten en het daarbij verkeerd gebruiken van het schoudergewricht. Een officiële NVFS sportfysiotherapeut helpt u graag wanneer u wilt gaan sporten of wanneer u wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken bij het sporten. Bijvoorbeeld omdat u herstellende bent van een blessure of omdat u gewoonweg al langere tijd niet gesport heeft.

Erkende kwaliteit bij de fysio wanneer u herstelt van klachten aan uw schouder

Fysiotherapie van der Donk werkt intensief samen met een uitgebreid netwerk van huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden. Zo bent u met hulp van de fysio en aanverwante specialisten snel van de klachten aan uw schouder af.

Maak een afspraak via een van de kanalen

Belemmeren de klachten aan uw schouder al een hele tijd uw dagelijkse activiteiten? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Fysiotherapie van der Donk. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Onze specialisten staan altijd voor u klaar op 0418 510 492. Ook bereikt u ons door ons contactformulier in te vullen. Bent u al bekend bij ons? Dan maakt u eenvoudig een afspraak via ons patiëntenportaal.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?