Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Fysiotherapie Hurwenen

Fysiotherapie in de buurt van Hurwenen

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Fysiotherapie van der Donk is een gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Hurwenen. Ons gekwalificeerde team richt zich, naast de standaard fysiotherapie, op diverse specialisaties zoals manuele therapie, revalidatie en sportfysiotherapie. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod aanbieden binnen ons Centrum Fysiotherapie en Bewegen te Zaltbommel.

Een gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Hurwenen

In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat u uzelf bij ons op uw gemakt voelt. Daarnaast is het bieden van zorg van de beste kwaliteit een belangrijke kernwaarde die wij graag aan u willen aanbieden. Wij werken als team nauw met elkaar en hechten veel waarde aan de juiste scholing. De wereld van fysiotherapie verandert immers snel. Door ons gespecialiseerde team in de omgeving van Hurwenen kunnen wij naast de standaard fysiotherapie specialisaties aan zoals podoposturaal therapie, maar ook:

 • Manuele therapie;
 • Sportfysiotherapie;
 • Handtherapie;
 • Oedeemtherapie;
 • Dry needling;
 • Revalidatie;
 • APS therapie.

Ook kunnen wij u trainen op medisch gebied. Onder deze specialisaties kunnen wij medische trainingstherapie en medische pilates aanbieden. Deze trainingen heeft u samen met één van onze gediplomeerde fysiotherapeuten. Het totaalpakket van deze specialisaties zorgt ervoor dat wij een brede fysiotherapie zijn in de buurt van Hurwenen.

Doe een fysio check

Bij ons kunt u eenvoudig een fysio check doen. Zodra u deze test heeft uitgevoerd en de resultaten bekend zijn, worden uw klachten vergeleken met veelvoorkomende fysiotherapeutische klachten. U kunt vervolgens rechtstreeks een afspraak maken zonder bij een dokter langs te gaan. Echter is deze test een indicatie en adviseren wij u om eerst contact op te nemen met uw specialist.

Graag bieden wij u een bezoek aan huis

Uiteraard kunnen wij ook een bezoek bij u thuis plannen, indien u niet mobiel bent om ons te bezoeken. Een huisbezoek inclusief reistijd kan een duur bedragen tot maximaal 45 minuten. Met een huisbezoek inclusief reistijd tot maximaal 45 minuten zijn wij een aantrekkelijke fysiotherapie in de omgeving van Hurwenen.

Een bezoek aan onze praktijk

De praktijk is gevestigd aan de Nieuwe Tijningen 7 te Zaltbommel. In het Centrum Fysiotherapie en Bewegen nabij Hurwenen verwelkomen wij u graag als patiënt. Een afspraak plannen is zowel telefonisch mogelijk als via ons contactformulier. U kunt ons bereiken op 0418 510 492.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Velden met een * zijn verplicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?