Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Fysiotherapie Hurwenen

Fysiotherapie Hurwenen

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Fysiotherapie van der Donk is een gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Hurwenen, Waardenburg, Rossum en Haaften. Ons gekwalificeerde team richt zich, naast de standaard fysiotherapie, op diverse specialisaties zoals manuele therapie, revalidatie en sportfysiotherapie. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod bieden binnen ons Centrum Fysiotherapie en Bewegen te Zaltbommel.

Een gespecialiseerde fysiotherapie in de omgeving van Hurwenen, Waardenburg, Rossum en Haaften

In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat u uzelf bij ons op uw gemakt voelt. Daarnaast is het bieden van zorg van de beste kwaliteit een belangrijke kernwaarde die waar graag aan u willen bieden. Wij werken als team nauw met elkaar en hechten veel waarde aan de juiste scholing. De wereld van fysiotherapie veranderd immers snel. Door ons gespecialiseerde team kunnen wij naast de standaard fysiotherapie de volgende specialisaties bieden:

 • Manuele therapie;
 • Sportfysiotherapie;
 • Handtherapie;
 • Oedeemtherapie;
 • Dry needling;
 • Revalidatie;
 • Podoposturaal therapie;

APS therapie.Ook kunnen wij u trainen op medisch gebied. Onder deze specialisaties kunnen wij medische trainingstherapie en medische pilates bieden. Deze trainingen heeft u samen met één van onze gediplomeerde fysiotherapeuten. Het totaalpakket van deze specialisaties zorgt ervoor dat wij een brede fysiotherapie zijn in de omgeving van Hurwenen, Waardenburg, Rossum en Haaften.

Doe een fysio check

Bij ons kunt u eenvoudig een fysio check doen. Zodra u deze test heeft uitgevoerd en de resultaten bekend zijn, worden uw klachten vergeleken met veelvoorkomende fysiotherapeutische klachten. U kunt vervolgens rechtstreeks een afspraak maken zonder bij een dokter langs te gaan. Echter is deze test een indicatie en adviseren wij u om eerst contact op te nemen met uw specialist. Graag bieden wij u een bezoek aan huis

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Velden met een * zijn verplicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?