Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Kwaliteit

Kwaliteit

Kwalitatief hoge zorg, maar laagdrempelig in benadering

Het bieden van goede kwaliteit van zorg is voor ons belangrijk. Naast dat we ingeschreven staan in de kwaliteitsregisters, vinden we het van groot belang dat u zich bij ons op uw gemak voelt en geen schroom ervaart om vragen te stellen.

We houden een elektronisch patiëntendossier van u bij (alleen binnen onze eigen praktijk), waardoor we onderling makkelijk kunnen doorverwijzen. We leggen hierin meetgegevens vast vanuit het motto ‘meten is weten’. Onderzoeksgegevens, vragenlijsten, loop-, sprong- en fitheidstesten, video-analyses etcetera: u zult zien dat het een leuke manier is om uw revalidatie te volgen. Uiteindelijk gaat het immers om de vooruitgang die u boekt.

We hechten grote waarde aan scholing van medewerkers en zijn op de hoogte van het laatste wetenschappelijke bewijs wat er in de fysiotherapie is. Intern overleggen we dagelijks met elkaar, dat is zelfs iets waarover we vaak complimenten krijgen van patiënten. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken we nauw samen en vormen we een hecht team: met elkaar hebben we immers de meeste kennis en kunde. Extern overleggen we tevens veelvuldig met verwijzers. Wij zijn van mening dat samenwerken een belangrijke factor is in het kunnen bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Cliënttevredenheid

Hieronder kunt u zien hoe wij door u als cliënten worden beoordeeld. De resultaten komen uit de zogeheten Consumer Quality Index, een enquête waarvoor u per e-mail wordt uitgenodigd aan het einde van de behandelreeks.

× Kan ik u ergens mee helpen?