Manueel fysiotherapie Tuil – Zaltbommel

Manueel fysiotherapie Tuil

Manueel fysiotherapie Tuil

✓ Fysiotherapie

✓ Medische Training

✓ Revalidatie

 

Voor een manueel therapeut bent u bij fysiotherapie van der Donk in de omgeving van Tuil aan het juiste adres. In onze praktijk ontvangen wij u graag om het zogenoemde ‘’kraken’’ bij u te kunnen behandelen. In het Centrum Fysiotherapie en Bewegen in Zaltbommel. kunnen wij u op een professionele manier begeleiden.

 

Bel ons: 0418 510492 Neem contact op!

De behandeling van onze manueel therapeut in onze fysiotherapie nabij Tuil

Onze manuele therapeuten zijn opgeleid om het probleem voor u te onderzoeken. Zodra u bijvoorbeeld last heeft van een elleboog, gaat één van onze therapeuten de keten van de wervelkolom tot aan de hand onderzoeken, om zo te concluderen waar het probleem bevindt. Samen met u gaat onze manueel therapeut binnen onze fysiotherapie in de omgeving van Tuil met u de problemen bekijken. Vervolgens komen we tot een behandelplan om de desbetreffende klachten te verhelpen. Onze verwelkomen u graag in onze praktijk.

Plan een afspraak in

Een afspraak maken met onze manueel therapeut binnen fysiotherapie van der Donk nabij Tuil gaat eenvoudig en snel. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0418 510 492 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Onze praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 – 18:00 en op vrijdag van 08:00 – 17:00. Spoedig hopen wij u het mogen verwelkomen en u te mogen begeleiden bij uw klachten.

Meer informatie:

Goede fysiotherapeut Hurwenen | Fysiotherapie Hurwenen | Fysio Rossum