Home » Milan Klein

Milan Klein

Functie: Sportfysiotherapeut (MSc) – Knienetwerk – Voetspecialist

Milan begeleidt veel sporters in de Bommelerwaard en is daarnaast actief als fysiotherapeut bij FC Den Bosch. Hij heeft zijn masteropleiding in de sportfysiotherapie afgerond. “Het behandelen van sportblessures, of het nu gaat om topsport of breedtesport, vereist een andere benadering dan reguliere fysiotherapie. Het grootste verschil ligt in de opbouw van de trainingen ter revalidatie.” U kunt Milan bezoeken voor een veelvoud aan vragen rondom sport en bewegen. Als sportfysiotherapeut kan hij samen met u bekijken welke sport bij u past, hoe u het beste een sport kan opbouwen en hoe u blessures in uw sport kunt voorkomen.

Milan behandelt sporters van de diverse regioclubs. “Het is belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de geblesseerde sporter, de therapeut en de trainers/coaches van de clubs. Weten wat kan en mag bij een sportblessure, is van groot belang voor goed herstel.”

Milan neemt tevens deel aan Knienetwerk Noord-Brabant, een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) kniegerelateerde problemen.

Opleidingen

Fysiotherapie (BHS, Avans) – 2012
Master Physical Therapy in Sports (MSc, Avans/NPI) – 2016
Relevante cursussen (klik voor het volledige overzicht)
Medical Taping (MTC) – 2012
Knie I en II / Compleet (B&SIS) – 2015

Registraties
BIG-registratie 89915407404
Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie en Sportfysiotherapie
Lid Knienetwerk Noord-Brabant.

Overige activiteiten
Aanspreekpunt voor sportverenigingen.

× Kan ik u ergens mee helpen?