Home » Milan Klein

Milan Klein BIG 89915407404

Functie: Sportfysiotherapeut (MSc) – Knienetwerk – Voetspecialist

Milan begeleidt veel sporters in de Bommelerwaard en is daarnaast actief als fysiotherapeut bij FC Den Bosch. Hij heeft zijn masteropleiding in de sportfysiotherapie afgerond. “Het behandelen van sportblessures, of het nu gaat om topsport of breedtesport, vereist een andere benadering dan reguliere fysiotherapie. Het grootste verschil ligt in de opbouw van de trainingen ter revalidatie.” U kunt Milan bezoeken voor een veelvoud aan vragen rondom sport en bewegen. Als sportfysiotherapeut kan hij samen met u bekijken welke sport bij u past, hoe u het beste een sport kan opbouwen en hoe u blessures in uw sport kunt voorkomen.

Milan behandelt sporters van de diverse regioclubs. “Het is belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de geblesseerde sporter, de therapeut en de trainers/coaches van de clubs. Weten wat kan en mag bij een sportblessure, is van groot belang voor goed herstel.”

Milan neemt tevens deel aan Knienetwerk Noord-Brabant, een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) kniegerelateerde problemen.

Opleidingen

Fysiotherapie (BHS, Avans) – 2012

Master Physical Therapy in Sports (MSc, Avans/NPI) – 2016

Relevante cursussen (klik voor het volledige overzicht)

Medical Taping (MTC) – 2012

Knie I en II / Compleet (B&SIS) – 2015

Registraties

BIG-registratie 89915407404

Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie en Sportfysiotherapie

Lid Knienetwerk Noord-Brabant.

Overige activiteiten

Aanspreekpunt voor sportverenigingen.

× Kan ik u ergens mee helpen?