Home » Oedeemtherapie Zaltbommel-Haaften

Oedeemtherapie in Zaltbommel

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Bent u op zoek naar een professionele oedeembehandeling binnen een oedeemtherapie in Zaltbommel, nabij Bruchem? Fysiotherapie van der Donk bestaat uit een ruim team van therapeuten en is gevestigd in het Centrum Fysiotherapie en Bewegen. U kunt hier terecht voor een deskundige behandeling of voor professioneel advies.

Een oedeembehandeling binnen een ervaren oedeemtherapie in Zaltbommel, nabij Bruchem

Oedeemtherapie is een vorm van fysiotherapie waarbij lymfoedeem in uw lichaam wordt beperkt en voorkomen wordt. Lymfoedeem betekent: vochtophoping. De afvoer van uw weefselvocht is te gering waardoor uw vocht opgehoopt wordt in de huid en het onderliggende weefsel. Door middel van speciale massagetechnieken kan onze therapeut uw doorbloeding verhelpen waardoor de lymfeklieren gestimuleerd worden tot een betere vochtafvoer. Binnen onze praktijk helpt ons team  u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een oedeembehandeling binnen onze oedeemtherapie in Zaltbommel, vlak bij Bruchem. Naast een behandeling geven wij u ook advies over huidverzorging, voeding, preventie en zelfhulp.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over deze speciale behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier. Onze praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 08:00 – 18:00 en op vrijdag van 08:00 – 17:00. Komt u liever in de avond langs? Ook dat is geen probleem. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 0418 510 492. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk. Dan begeleiden we u graag tijdens een professionele oedeembehandeling binnen onze oedeemtherapie in Zaltbommel, nabij Bruchem. U kunt hier ook langskomen voor andere behandelingen, waaronder echo fysiotherapie en fysio voor uw knie of schouder.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?