Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Oedeemtherapie Zaltbommel-Haaften

Oedeemtherapie Haaften

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde oedeembehandeling binnen een oedeemtherapie in de omgeving van Bruchem en Haaften? Fysiotherapie van der Donk bestaat uit een ruim team van therapeuten en is gevestigd in het Centrum Fysiotherapie en Bewegen in Zaltbommel.

Een professioneel oedeembehandeling binnen een oedeemtherapie in de omgeving van Bruchem en Haaften

Oedeemtherapie is een vorm van fysiotherapie waarbij lymfoedeem in uw lichaam wordt beperkt en voorkomen wordt. Lymfoedeem betekent: vochtophoping. De afvoer van uw weefselvocht is te gering waardoor uw vocht opgehoopt wordt in de huid en het onderliggende weefsel. Door middel van speciale massagetechnieken kan onze therapeut uw doorbloeding verhelpen waardoor de lymfeklieren gestimuleerd worden tot een betere vochtafvoer. Binnen onze praktijk helpt ons team  u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een oedeembehandeling binnen onze oedeemtherapie in de omgeving van Bruchem en Haaften. Naast een behandeling geven wij u ook advies over huidverzorging, voeding, preventie en zelfhulp.

Wilt u graag meer informatie? Dat begrijpen we!

Mocht u vragen willen hebben over deze speciale behandeling of graag een afspraak in willen plannen is dat uiteraard mogelijk. Onze praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 – 18:00 en op vrijdag van 08:00 – 17:00. Komt u liever in de avond langs? Ook dat is geen probleem. Hiervoor kunt u telefonische een afspraak met ons maken. Ook kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken via het contactformulier. Wij hopen u graag te mogen verwelkomen en u te mogen begeleiden tijdens een professionele oedeembehandeling binnen onze oedeemtherapie in de omgeving van Bruchem en Haaften.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?