Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Podoposturaal therapeut

Verbeter uw houding met hulp van een podoposturaal therapeut

l

Interne en externe scholing

Laagdrempelig in benadering

Kwalitatief hoge zorg

Een podoposturaal therapeut heeft de 2-jarige opleiding Podoposturaal Therapie afgerond. Het is een vorm van voet- en houdingscorrectie met behulp van dunne zooltjes, waarbij door het stimuleren van reflexpunten onder de voeten, een actieve houdingscorrectie wordt verkregen.

Specifiek onderzoek door de podoposturaal therapeut

Na specifiek onderzoek vindt behandeling plaats door het aanmeten van individuele steunzooltjes voor houdingsgerelateerde klachten. Dit kunnen specifiek voetklachten zijn, maar tevens klachten aan de rest van het lichaam, door een verkeerde houding vanuit de voeten ontstaan.

Therapeutische zooltjes voor het verbeteren van uw houding

De zolen zijn dunner dan de meeste mensen kennen van corrigerende zolen. Door de millimeters dunne elementen die in de therapeutische zooltjes worden verwerkt, worden de huidreceptoren onder de voeten geprikkeld. Hierdoor ontstaat er reflexmatig een standsverandering elders in het lichaam.

Maak een afspraak met onze podoposturaal therapeut

Jacqueline Montrée is de podoposturaal therapeut bij Fysiotherapie van der Donk. Wilt u een afspraak met haar maken? Dit doet u door te bellen met 0418 510 492 of u stuurt ons een bericht via het contactformulier. Heeft u al vaker een behandeling gehad van een van onze therapeuten? Dan maakt u eenvoudig een afspraak via uw persoonlijke omgeving in ons patiëntenportaal.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× Kan ik u ergens mee helpen?