Afspraken en Openingstijden – Zaltbommel

Afspraken en Openingstijden

Afspraken en Openingstijden

Vrije toegankelijkheid

Er is geen verwijzing nodig voor fysiotherapie, tenzij u in aanmerking komt voor een chronische machtiging. Tijdens het eerste consult zal de fysiotherapeut een screening uitvoeren. Hier zal worden gekeken of uw klachten middels de specialisaties binnen onze praktijk behandeld kunnen worden, waarna een intake en onderzoek kunnen volgen. Bent u wel via de huisarts gekomen? Dan is het verstandig om wel voor een verwijzing te zorgen, zodat u geen extra kosten hoeft te maken maken.

Afspraak maken?

Fysiotherapie van der Donk
Telefonisch: 0418 510492 (bij grote voorkeur in de ochtend).
Aan de balie: Elke ochtend van 08:00 – 12:30, op maandag en tot 16:00 uur.
Online inschrijven is mogelijk via “Inschrijven“.

(Medisch) Pilates
Telefonisch: 06-40953821
Website: www.pilatescenterzaltbommel.nl
Er zijn gedurende de hele week, zowel overdag als in de avond, groepen.

Podoposturaal Therapie
Telefonisch: 06 13808330
Website: www.podoservice.info
Aanwezig op donderdagmiddag.

APS Therapie en Counseling
Telefonisch: 0418 641331 / 06 10110822
Website: www.zorgvoorjegezondheid.nl

 

Openingstijden

Van maandag tot en met donderdag 08:00 – 18:00. Op vrijdag van 08:00 tot 17:00. Op sommige dagen zijn wij geopend tot 20:00u. Informeer naar de mogelijkheden. Voor medische training en medische groepslessen kunt u zowel overdag als in de avond bij ons terecht.

 

Aan huis

Indien u niet voldoende mobiel bent om naar de praktijk te komen, komen wij graag naar u toe. Een huisbezoek inclusief reistijd kan tot een duur van maximaal 45 minuten. Voor de wens tot aan huis behandeling heeft u een verwijzing nodig van uw arts of specialist, waarop aangegeven is dat behandeling aan huis noodzakelijk is. Huisbezoeken zijn in principe een tijdelijke overbrugging tot u weer naar ons toe kunt komen. Op de praktijk hebben we immers meer mogelijkheden om u te kunnen helpen. De fysiotherapeut komt bijvoorbeeld bij u thuis indien u een nieuwe heup heeft gekregen of een hernia-operatie heeft ondergaan, maar ook wanneer u om andere redenen moeite heeft met voortbewegen kunt u een verzoek indienen bij uw arts.

 

Afspraak afzeggen?

Wanneer u een afspraak wilt afzeggen, kan dat tot 24 uur van tevoren, per telefoon. Wij stellen het op prijs wanneer u de annulering van een afspraak in een zo vroeg mogelijk stadium doorgeeft. Afmeldingen voor maandag kunnen in het weekend worden ingesproken op onze voicemail of gemaild worden (info@fysiodonk.nl). Voor afspraken na feestdagen geldt hetzelfde. Afspraken die te laat zijn afgebeld, worden als ‘no show’ behandeld. De afspraak wordt voor 100% in rekening gebracht. De rekening hiervoor kunt u niet bij uw verzekering declareren.

sab2

want-bewegen-is-leven1