De praktijk – Zaltbommel

De praktijk

De praktijk

Wij bevinden ons op de Nieuwe Tijningen 7 in Zaltbommel. Om binnen te komen kunt u gebruik maken van de draaideur. Mocht dit voor u niet geschikt zijn, dan neemt u links van de draaideur de invalide ingang. Voor de ingang staat een paal waarop een grote drukknop de toegang mogelijk maakt. Bij binnenkomst kunt u links richting de lift, of rechtdoor (langs de balie) naar de trap.

Parkeergelegenheid

Wij beschikken over voldoende eigen parkeergelegenheid voor de deur. Mocht het alsnog vol zitten, dan zijn er in de straten Morgental (eerste zijstraat rechts op de Zandkampen tegenover ons gebouw) en Oeverwal (aan de Tijningerplas) nog voldoende gratis openbare parkeergelegenheden op hooguit twee minuten loopafstand. Links naast de ingang is een (brom)fiets parkeerplaats.

Route

Komt u van de A2 dan volgt u de borden richting Zaltbommel en gaat u op de rotonde bij de watertoren rechtdoor. U rijdt dan Zaltbommel binnen langs het politiebureau, de ambulance en de brandweerkazerne. Op de rotonde die volgt, neemt u de 3e afslag, waar u zich bevindt op de Nieuwe Tijningen. Na 200m bevindt het centrum zich aan uw linkerzijde.

want-bewegen-is-leven1