Home ยป Revalidatie

Revalidatiecentrum Zaltbommel

Fysiotherapie van der Donk biedt naast standaard fysiotherapie ook overige specialisaties aan, waaronder medische training en revalidatie in ons revalidatiecentrum in Zaltbommel, vlak bij Bruchem. Dit Revalidatiecentrum kunt u vinden in ons Centrum Fysiotherapie en Bewegen.

 

Hulp bij revalidatie in ons revalidatiecentrum in Zaltbommel, nabij Bruchem

Wij begrijpen dat niemand te maken wilt krijgen met revalidatie. Daarom willen wij u daarin zo goed mogelijk begeleiden. In ons revalidatiecentrum in Zaltbommel, nabij Bruchem, is ons team gespecialiseerd in orthopedische revalidatie. Wij hebben veel kennis en ervaring van neurologische en oncologische revalidatie en richten ons op:

  • Klachten aan een gewricht: wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de nek, schouder, rug, hand, knie, heup en enkel.
  • Sportblessures: vanuit ons revalidatiecentrum in Zaltbommel, nabij Bruchem, begeleiden we sporters van verenigingen bij de revalidatie en preventie van blessures.
  • Het opbouwen van de conditie: samen stellen we een schema op voor thuis of voor in ons fysiocentrum.
  • Begeleiding van herstel na een operatie: zodra u merkt dat u na een operatie minder mobiel of belastbaar bent, begeleiden wij u graag om zo spoedig mogelijk te herstellen.
  • Het verbeteren van de balans: vaak zien wij dat een angst voor vallen terug blijft komen en hoeveel het kan betekenen als dit vertrouwen weer terugkomt.
  • Specifieke vragen op het gebied van bewegen of gezondheid.

 

Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze graag!

Een revalidatietraject, bijvoorbeeld na corona of hartfalen, vereist veel kennis en tijd. Het is volkomen normaal dat u hier eerst meer informatie over wenst te ontvangen. U kunt ons zowel telefonisch bereiken via 0418 510 492 of ons contactformulier invullen. Een afspraak maken gaat daarnaast eenvoudig en snel via onze website. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze praktijk en u te mogen begeleiden tijdens uw revalidatie in ons revalidatiecentrum in Zaltbommel, nabij Bruchem.

× Kan ik u ergens mee helpen?