Home » Schouder-/knie revalidatie

Fysiotherapeut gespecialiseerd in klachten aan de knie

Als u een fysiotherapeut zoekt die gespecialiseerd is in fysiotherapie voor knie-, schouder- en nekklachten, is een bezoek aan onze fysio in Zaltbommel een goed idee. Als fysiotherapeut zijn wij uitermate gespecialiseerd in het behandelen van problemen aan uw knie. Welke klacht u ook heeft, onze ervaren therapeuten hebben altijd een oplossing. Zo bent u snel van de pijn in uw knie af.

Verschillende behandelingen bij een fysiotherapeut gespecialiseerd in klachten aan de knie

U komt bij onze fysio in Zaltbommel langs als u een fysiotherapeut zoekt die gespecialiseerd is in klachten aan de knie van verschillende aard. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Letsel aan de binnenste of buitenste kniebanden
  • Artrose in de knie
  • Meniscusproblemen
  • Knieklachten als gevolg van een ongeluk waardoor revalidatie nodig is

 

Manuele therapie gericht op het kniegewricht

Een manueel fysiotherapeut is gespecialiseerd in het oplossen van klachten in de gewrichten, zoals uw knie. Bij veel mensen staat een manueel therapeut bekend als de ‘kraker’. Een van de behandelingen die de manueel therapeut namelijk uitvoert, is het manipuleren van het gewricht. Dit is het snel bewegen van de gewrichten. Hierdoor kunt u de gewrichten beter en soepeler bewegen. Bij deze behandeling wordt vaak een knakje gehoord (vandaar ook de associatie met ‘kraken’). Pijnlijk is deze behandeling in onze fysio, die aan de knie maar ook aan de schouder kan worden uitgevoerd, echter niet.

Fysiotherapie in Zaltbommel voor schouder- en nekklachten

Onze fysio in Zaltbommel is niet alleen gespecialiseerd in klachten aan de knie, maar dient ook als fysiotherapie voor schouder- en nekklachten. Wanneer u last heeft van uw schouder en voor de behandeling hiervan naar de fysio moet, kan dit diverse oorzaken hebben. In elk gewricht kan er bijvoorbeeld artrose in uw schouder optreden. Ook zijn er meer specifieke aandoeningen aan de schouder mogelijk, zoals het ‘uit de kom schieten’ van de schouder. Fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel werkt intensief samen met een uitgebreid netwerk van huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden om u snel van schouder- en nekklachten af te helpen.

Maak een afspraak via een van de kanalen

Heeft u last van uw knie en zoekt u een fysiotherapeut/fysio in Zaltbommel die hierin gespecialiseerd is? Maak dan hiervoor, of voor schouder- en nekklachten, snel een afspraak bij Fysiotherapie van der Donk uit Zaltbommel. Dit kan op verschillende manieren. Wij staan altijd voor u klaar op 0418 510 492. Ook bereikt u ons door ons contactformulier in te vullen. Heeft u een van onze fysiotherapeuten al eens bezocht? Dan maakt u eenvoudig een afspraak via ons patiëntenportaal.

× Kan ik u ergens mee helpen?