Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Home » Schouder-/knie revalidatie

Schouder- en knie revalidatie

Een van onze specialiteiten is het verhelpen van schouder-en knie-klachten. Ook bieden wij hulp met revalidatie aan na bijvoorbeeld een operatie. Wij als praktijk zijn dan ook aangesloten bij het Schoudernetwerk en het Knienetwerk.

Het Schoudernetwerk

In 2009 is het Schoudernetwerk Noord-Brabant opgericht. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopeden & fysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouders uit de kringen Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Uden en ’s-Hertogenbosch. De leden zijn werkzaam in eerstelijns praktijken, ziekenhuizen en klinieken.
De leden van het Schoudernetwerk richten zich op de schouder en de bijbehorende pathologieën, en zijn onder meer gespecialiseerd in herstelbehandelingen na een operatie of trauma, instabiliteit en impingement. Dit alles maakt dat de leden van het Schoudernetwerk een duidelijke meerwaarde hebben in de schouderrevalidatie.

Het Knienetwerk

Het knienetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in(complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen, waarbij landelijke richtlijnen de leidraad vormen en de leden behandelen op basis van wetenschappelijke bewijzen.
De leden werken nauw samen met alle andere zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van uw knieprobleem. Uw hulpvraag staat daarbij centraal. De leden van het knienetwerk streven ernaar dat u uw behandeling zoveel als mogelijk in uw woonomgeving kunt krijgen.
De netwerkleden willen optimale zorg leveren aan alle patiënten met meer complexe knieproblemen binnen het werkgebied van de ziekenhuizen Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven en Kliniek Viasana.

× Kan ik u ergens mee helpen?