Revalidatie – Zaltbommel

Revalidatie

Revalidatie

Liever krijgt niemand er mee te maken, maar soms is revalideren nodig om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren tijdens dagelijkse bezigheden, werk- of sportactiviteiten. Bij Centrum Fysiotherapie en Bewegen richten we ons volledig op revalidatie. We zijn gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, maar hebben tevens veel kennis en ervaring op het gebied van neurologische en oncologische revalidatie. Iedere therapeut heeft zijn eigen kennis en kunde, u kunt hierover meer lezen bij ‘Team‘. Informeer gerust eens of we ook ervaring hebben op het gebied van uw hulpvraag. Wij zullen uw vraag altijd eerlijk beantwoorden en u doorverwijzen wanneer dat nodig is.

Centrum Fysiotherapie en Bewegen bestaat met name uit fysiotherapeuten, maar zowel intern als extern hebben we verschillende samenwerkingsverbanden. Zo werken we intern nauw samen met onze podoposturaal therapeute. Extern hebben we met verschillende verwijzers nauwe contacten, waaronder onze deelname aan ErgoOptima, ClaudicatioNet, Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland en Knienetwerk Noord-Brabant.

Fysiotherapie richt zich vooral op voorwaardenscheppende therapieën zoals het verbeteren van stabiliteit, mobiliteit, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is coachen een belangrijk onderdeel van ons vakgebied. Doel van de therapie is altijd om u weer zelfstandig uw dagelijkse bezigheden, uw werkzaamheden of uw sportactiviteiten te laten hervatten, al dan niet met het gebruik van hulpmiddelen.

Waar moet u aan denken bij orthopedische revalidatie, ons specialisme?